Skip to main content

Ramen

Raamdecoratie zorgt niet alleen voor sfeer in huis, het is ook functioneel! Het is geluiddempend en u kunt bijvoorbeeld kiezen voor zonwerende stoffen en systemen. Of het nu gaat om traditionele gordijnen, elektrisch bedienbare rolgordijnen of panelen met een bijzonder motief: voor iedere woonstijl of raamopstelling is een oplossing te bedenken. Wij adviseren en inspireren u graag met de laatste trends!

Categorieën

Gordijnen

Rolgordijnen

Duo rolgordijnen

Aluminium jaloezieën

Houten jaloezieën

Plissé gordijnen

Dupli gordijnen

Vouwgordijnen

Verticale jaloezieën

Splendid & Supplente

Terrasoverkapping Plissé

Raam- en deurhorren

Lamella

Bekijk ook

Easy Wave

Wil je een golvend gordijn? Dan is het Easy Wave Systeem zeer geschikt. Door een moderne manier van confectioneren ontstaat een volmaakte golfbeweging. Met een prachtige collectie rails is er altijd een systeem dat in het interieur past!

Lees meer

Nieuw: Supernatural collectie

Onze nieuwste collectie: Supernatural! Gemaakt uit liefde voor schoonheid én hergebruikt materiaal! Voor deze collectie hebben we gerecyclede PET flessen gebruikt maar ook restmateriaal van linnen, katoen, wol en acryl!

Lees meer

Elektrische raamdecoratie

Met één druk op de knop jouw raamdecoratie bedienen. Het is mogelijk met elektrische bediening! Makkelijk, snel en ideaal voor raamdecoratie op moeilijk bereikbare plekken, zoals hooggelegen ramen of plafondramen.

Lees meer