Skip to main content

Plissé gordijnen

Met plissé gordijnen kun je iedere dag een ander raam creëren. Hoe leuk is dat? Maar je kunt er nog zoveel meer mee: ze zijn de ideale oplossing voor bijzondere ramen en hebben ook nog eens handige functionele eigenschappen. Uniek aan plissé gordijnen is dat je lekker kunt variëren. Met het 'stofpakket vrij' kun je het gordijn niet alleen van boven naar beneden bewegen maar ook andersom. Zo zijn je ramen er iedere dag anders uit en kun je lichtinval en privacy gemakkelijk combineren.

Maak een afspraak

Geen raam is te gek

Met plisségordijnen kun je de meest bijzondere ramen bekleden. Dakramen, ronde of ruime ramen: niets is te gek! Dankzij de slanke profielen passen de plisségordijnen ook goed in de glaslijst van draai-kiepramen en openslaande deuren. Onze collectie bevat ook stoffen met warmtewerende, vuilafstotende en vlamvertragende eigenschappen.

Plisségordijnen bestaan uit één laag stof en zijn verkrijgbaar met mooie gelijkmatige plooien van 20 en 32 mm. Onze collectie bevat meer dan 100 stoffen in verschillende kleuren, texturen en prints!

  • Geschikt voor bijzondere ramen
  • Diverse uitvoering zoals vast, vrij of twee-in-één
  • Verkrijgbaar in (semi) transparante of lichtdoorlatende stoffen
  • Voor iedere ruimte geschikt
  • Geschikt voor deuren en draai- kiepramen

Advies op maat?