Skip to main content

Elektrische raamdecoratie

Met één druk op de knop jouw raamdecoratie bedienen. Het is mogelijk met elektrische bediening! Makkelijk, snel en ideaal voor raamdecoratie op moeilijk bereikbare plekken, zoals hooggelegen ramen of plafondramen.

Maak een afspraak

Comfortabel, snel en extra kindvriendelijk!

Elektrische raamdecoratie maakt uw leven in huis een stuk aangenamer. U kunt de favoriete stand van uw raamdecoratie instellen en ervoor zorgen dat bijvoorbeeld 's ochtends alle raamdecoratie opengaat en in de avond sluit voor meer privacy. Laat de raamdecoratie meebewegen op uw woon- en leefruimte, en het fijne is dat door de ingestelde timers u hier zelf niet meer aan hoeft te denken!

Elektrische raamdecoratie is niet alleen een leuke gadget, het is ook super handig voor veel of moeilijk bereikbare ramen in huis. Zelfs de hoogste dakramen kunnen moeiteloos worden bediend met elektrische raamdecoratie. Zo hoeft u nooit meer te klimmen en klauteren om uw raamdecoratie te openen of te sluiten.

Bovendien maakt u met elektrische raamdecoratie uw huis extra kindvriendelijk. Er hangen namelijk geen loshangende koorden of kettingen in de weg.

  • Voor veel soorten raamdecoratie geschikt
  • Extra kindvriendelijk
  • Stel uw eigen timers in
  • Te bedienen met app, afstandbediening of stem
  • Ideaal voor moeilijk bereikbare ramen

Advies op maat?