Skip to main content

Raam- en deurhorren

Op maat gemaakte horren voor alle typen ramen en deuren. Zowel voor houten kozijnen als voor kunststof- en aluminium kozijnen. Eenvoudige montage en bevestiging zonder boren of schroeven is mogelijk. Ervaar alle voordelen van onze horren. Open je raam of deur zonder vliegen, muggen en andere beestjes in huis.

Maak een afspraak

Open je raam of deur zonder beestjes in huis

Altijd een passende hordeur voor jouw deur, tuindeuren of schuifpui? Onze hordeuren worden op maat gemaakt. Onze hordeuren zijn op verschillende manieren te bevestigen, ook zonder dat er geboord of geschroefd hoeft te worden. En dat is heel prettig bij kunststof- en aluminium kozijnen, waarbij boorgaten niet meer te herstellen zijn. Liever ook geen gaten in je houten deurkozijn? Ook dan kun je voor deze oplossing kiezen.

Een ideale hor voor je raam; dat is een rolhor. Met een cassette waarin de hor opgerold wordt. Rolhorren zijn geschikt voor ramen met houten kozijnen, die geopend worden met behulp van een telescoop uitzetijzer. De rolhor is voorzien van stevig gaas, dat opgesloten ziet in de zijgeleiders.

Een inzethor op maat is een eenvoudige, maar praktisch hor voor je draai-kiepraam. Inzethorren kun je plaatsen en weghalen door de hor vast- of los te klikken in het kozijn. De hor is te bevestigen met behulp van speciale klemmen, waardoor boren en schroeven overbodig zijn. Inzethorren zijn daardoor heel geschikt voor kunststof kozijnen, maar ook voor houten en aluminium kozijnen die naar binnen toe openen.

  • Roldeuren
  • Plissehorren
  • Inzet- en klemhorren
  • Vaste raamhorren

Advies op maat?