Skip to main content

Binnen genieten van het mooie weer!

Hordeuren voor schuifpuien

Heerlijk de schuifpui open zodra het lente is! Maar dan liever geen vliegen en muggen in huis? Met een hordeur voor je schuifpui ben je van deze ongemakken af. Onze hordeuren voor schuifpuien zijn voorzien zijn van een stevig frame en goed horrengaas. Ook voor schuifpuien maken we de hordeuren uiteraard op maat en met oog voor een goede afwerking.

Hordeuren meer dan insecten-werend alleen

Waarom een hordeur? Het antwoord op deze vraag zal vaak te maken hebben met het weren van insecten. Maar een hordeur doet meer dan alleen insecten buiten houden. Er waaien ook een stuk minder pollen je huis binnen dankzij het fijne horrengaas. En tenslotte voorkom je met de meeste hordeuren dat kinderen of huisdieren zomaar naar buiten kunnen lopen. Met hordeuren kun je de buitendeur in de zomer onbezorgd open laten staan.

Hordeuren voor openslaande deuren

Het vinden van een passende hor voor je tuindeuren kan een hele klus zijn. Wij maken hordeuren voor openslaande deuren volledig op maat. Deze horren zijn voorzien van een trekbalk, waarmee de hordeur makkelijk open of dicht gemaakt kan worden. Hordeuren voor openslaande deuren zijn in verschillende uitvoeringen mogelijk.

Kunststof kozijnen & hordeuren

Liever geen gaten in je kunststof kozijnen? Dat is mogelijk met onze inzetplisséhordeur. Dit type hordeur wordt bevestigd, zonder dat u daarvoor hoeft te schroeven en boren. Het frame van deze hordeuren wordt als het ware tussen het kozijn geklemd. Hierdoor ontstaat een solide bevestiging. Daarnaast hebben we ook nog een aantal andere hordeuren die geschikt zijn in combinatie met kunststof kozijnen.

Hordeur plissé

Steeds meer mensen kiezen voor een plisséhordeur. Deze hordeur heeft een aantal voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld een traditionele hordeur of rolhordeur. Een groot voordeel is natuurlijk dat het horrengaas inschuift en alleen het frame zichtbaar blijft. Ook blijft een plisséhor in elke gewenste stand staan en doordat het gaas geplisseerd is, is het ook minder kwetsbaar.

Niet alleen voor deuren…

Ook voor ramen hebben we een mooi assortiment horren. Een echt stijlvolle raamhor is de plisséhor. Deze hor is geschikt voor gebruik in combinatie met houten kozijnen, die naar buiten toe openen. Het slanke aluminium frame wordt met schroeven gemonteerd op het kozijn. Het zwarte geplisseerde gaas kan tegen een stootje en bedient u door de trekbalk omhoog of omlaag te halen.  Zo kunt u de hor op elke gewenste stand positioneren. Het frame is in alle RAL kleuren verkrijgbaar.

Leave a Reply