Skip to main content

Supernatural collectie

Re-think weerspiegelt onze duurzame ambitie. Onze aandacht gaat niet enkel uit naar het recyclen van gebruikt materiaal zoals petflessen, het gebruik van reststromen of verduurzaming op het gebied van confectioneren. Ook energie-vraagstukken en werkgeluk zijn onlosmakelijk met onze duurzame ambitie verbonden. Noem het liefde voor schoonheid met een goed en duurzaam gevoel. Vanuit diezelfde liefde verduurzamen wij onze collectie. Met veel plezier én een goed gevoel presenteren wij onze Supernatural collectie.

Bekijk de brochure

Zo maak je een weloverwogen keuze

De collectie bestaat uit een serie van 19 stoffen. Uniek aan de stoffen is het zeer hoge gehalte hergebruikt materiaal. Minimaal 80%, vaak zelfs 100%. Uniek aan de collectie is ook het fijne, soepele en natuurlijke gevoel van iedere stof. Bij elke stof proberen we zo goed mogelijk weer te geven wat de herkomst, bron en certificering is. Op onze site zullen we de meest complete up to date informatie plaatsen.

De collectie bestaat uit chique basistinten, aangevuld met levendige kleuren. Off white, naturel en zand met tegenhangers als vanillegeel, neomint en eigenwijze lila. Er is een mooie balans tussen kalme, positieve en opvallende kleuren. Daarnaast vind je naturellen die een vleugje kleur in zich hebben: een klein beetje geel, een hint van perzik of poederachtig roze. Dit zijn de neo naturellen.

Op elke staal tref je een stofpaspoort aan. Dit paspoort vertelt ons Re-think verhaal en licht de eigenschappen toe die op de kap vermeld staan. Zo is op de kap te lezen uit welke gerecyclede materialen de stof bestaat, wat het land van herkomst is of dat de stof bijvoorbeeld brandvertragend is. Het paspoort en de kap helpen je een weloverwogen keuze te maken.

  • Gemaakt van gerecycled materiaal
  • Uiteindelijk volledig recyclebaar
  • Hoge kwaliteit stoffen
  • Diverse kleuren en motieven

Advies op maat?